آشپزی چینی

دفتر ایران و چین با داشتن کتاب آشپزی چینی تألیف آزاده باقری و پریسا قاسمی منتشر شده از انتشارات بین المللی حافظ  که حاصل دو سال مطالعه و تحقیق بر روی انواع غذاهای چینی و انتخاب بهترین نمونه ها با توجه به ذائقه ی ایرانی می باشد بمنظور تنوع بخشی به امر پخت غذا و نیز بمنظور آموزش به بسیاری از صاحبان رستوران ها برای اینکه منوی غذایی خود را به سمت غذاهای ساده تر، گیاهی تر و سالم تر ببرند اقدام به برگزاری کلاس های آشپزی چینی نموده است.

آشپزی چینی آشپزی چینیآشپزی چینی

برای مشاهده کتاب آشپزی چینی اینجا کلیک کنید.